Spring til indhold
Dansk
English
Print Sitemap

Få løbende tjek på tilgængeligheden

Hvad skal der til for at et netsted, er tilgængeligt for flest mulige brugere?

Sensus vurderer at op imod 25 % af internetbrugerne oplever problemer med tilgængelighed.

Mange som driver og publicerer indhold på netsteder er ikke klar over, hvor mange brugerne de udelukker fra deres netsted, ved at have dårlig navigation og struktur, utilgængeligt dynamisk indhold og manglende alternativer.

Sensus tilbyder derfor alle at være en del af en årlig analyse af tilgængelighed.

Hvem er det relevant for

Alle organisationer som driver et netsted har glæde af, at have en løsning som er godt tilgængelig. Så inkluderer man nemlig flest muligt mennesker, både dem, som har tilgængelighedsproblemer på grund af handicap eller læseproblemer og også dem, som anvender forskellige teknologier når de surfer på nettet. God tilgængelighed hjælper faktisk alle slags brugere.

Hvad får du

Den årlige vurdering indeholder følgende pakke:

  • En dybdegående vurdering af tilgængeligheden til netstedet, som bliver gennemført af specialister i tilgængelighed, i henhold til de internationale retningslinjer for tilgængeligt webdesign.
  • En detaljeret rapport som beskriver hvilke krav som skal efterleves og hvorvidt de overholdes. Samtidig beskrives det hvad man bør ændre, hvis der findes utilgængelige områder
  • Et møde hvor resultaterne gennemgås og hvor relevante aktører fra jeres organisation har mulighed for at stille spørgsmål
  • 2 timers efterfølgende support til det videre arbejde

Pris

Hvis man indgår i den årlige vurdering, foregår det til en særlig pris på 17.100,00 ekskl. moms pro anno.

Deltag

Kontakt Sensus på 48 22 10 03 eller sensus@sensus.dk for tilmelding eller for at høre mere.